lørdag 27. juni 2009

Asado og sommeravslutning
Lørdag 27. juni hadde vi en skikkelig heldags sommeravslutning og laget Asado, som det kalles i Argentina når man griller et helt lam. Vi hadde lånt barnehagen på Lohove for anledningen, og både voksne og barn storkoste seg i de nydelige omgivelsene. Det sportslige høydepunktet var nok da Liverpool, Leeds, Arsenal og Manchester United møttes i cup på fotballbanen like ved. To av lagene bestod av fryktløse spillere fra Åsvang 2001, mens de andre bestod av deres ikke fullt så rutinerte foreldre. Det var full innsats fra alle lag, men som vanlig måtte de fleste se seg slått av de mange heltene fra Åsvang 2001.
Dette var en av de fineste sommerdagene i manns minne, og etter timer med morsomme aktiviteter, kakespising, kaffe og saft ble det endelig middag. Forretten bestod av Tzatziki og focaccia, mens hovedretten var grillet lam, gresk salat, vanlig salat, hvitløksmør og masse godt brød. Til dessert var det gelé med vaniljesaus og (?) hva mer var det?
Kl. 20 var det slutt og de fleste gikk hjem, men heldigvis var noen flittige foreldre igjen og ryddet til langt på natt. Og sannelig var det noen som kom og ryddet siste resten dagen etter også.